Türkiye Yardımsevenler Derneği Anadolu Lisesi

Belgegeçer : yok
WEB https://tysdal.meb.k12.tr
Adres : EMİNPAŞA MAH. HAVAALANI YOLU CAD. NO: 19 EDREMİT / VAN
VİZYON : Eğitim, öğretim ve teknolojik gelişmeler açısından çevrenin model okulu olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin bilgili, becerikli ve özgüvenli olmaları gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2060
Saatler : 08.00-15.00
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca
Isınma : Merkezi doğal gaz ısıtmalı
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : -Van Büyükşehir Belediyesi´ne ait 351 nolu otobüs ve havalimanı ana giriş nizamiyesinin önünden kalkan mavi halk otobüsleri ile okulumuza direk ulaşım sağlanmaktadır. Şehir merkezine gidiş gelişlerde bu araçlar kullanılabilmektedir. Ayrıca okul binası ile ana cadde üzerinde bulunan havalimanı kavşağı arası mesafe yaklaşık 800 metre olup, 10 dakika yürüyüş mesafesindedir. Bu kavşaktan Edremit ve şehir merkezi yönüne giden çok sayıda dolmuş ve otobüs de ulaşım için kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz merkez ilçe olan Edremit sınırları içerisinde, Van Ferit Melen Havalimanı yolu üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : - Okulumuz il merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 150
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2020 Yılı Yüzdelik Dilimi 13,21 Taban Puanı:374,1840 / 2021 Yılı Yüzdelik Dilimi 13,68 Taban Puanı:352,4214 / 2022 Yılı Yüzdelik Dilimi 12 Taban Puanı:388,4957 /
Sportif Etkinlikler : Gençlik ve Spor Bakanlığı okul sporları faaliyetleri kapsamında yapılan okullar arası müsabakalar ve okul içi düzenlenen sportif etkinlikler.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TUBİTAK proje çalışmaları